13 de juny del 2016

El planter de l'ACUDIT estrena diumenge la jornada teatral a Alfarràs

Els més petis i els joves del grup presenten tres obres de teatre en format Jornada Teatral aquest diumenge 19 a partir de les 19h al Pavelló Poliesportiu




Tres propostes teatrals que pretenen fer-vos passar una gran tarda de diumenge. Les dues primeres obres, Sense Paraules i El regal d'aniversari, representades pels més petits i petites del grup us deixaran un bon regust de boca i us faran reflexionar. I cap a dos quarts de nou, tancarem la jornada amb la proposta dels joves del municipi amb l'obra Muuu! 


Teatre a grans dosis

L'Acudit presenta les tres propostes juntes per arrodonir la tarda de diumenge al Pavelló Poliesportiu d'Alfarràs.
El teló s'obrirà ben puntual i un cop el públic hagi gaudit de les dues primeres obres, farem un petit descans de 10 minuts, amb possibilitat de prendre alguna cosa gràcies al servei de bar del pavelló i encararem la recta final. Seurem per gaudir de l'última proposta, la dels més joves.


Pre estrena a la Residència Pinyana

Els més petits van representar el passat dissabte 11 la seva obra, Sense Paraules, a tots els avis i àvies de la Residència Pinyana. Una pre estrena que va deixar als petits grans actors i actrius i al públic amb ganes de més teatre.
Una experiència que el grup té moltes ganes de repetir perquè amb l'actuació vam ser una mica més feliços fent feliç al públic.




Us esperem!

La cita de la jornada teatral és aquest diumenge 19 de juny. Les entrades les podreu comprar a la mateixa guixeta una estona abans el mateix diumenge.


Salut i teatre!

Grup de Teatre l'Acudit.-